Dat het herenvak op dit moment booming is weet iedere kapper natuurlijk al lang..

Maar hoe krijg je nou de fijne kneepjes van het vak te pakken, en hoe kun je die dagelijks in jouw salon toepassen?

De Herenkapper Academy biedt op dit moment 2 cursussen aan om de meest favoriete kapsels stap voor stap uit te leggen en onder de knie te krijgen. Jij kunt dus direct al je vragen stellen en al de volgende dag zelf in jouw salon aan de slag!

French Crop Look & Create

€ 135 (excl. 21% btw)

 

De French Crop is hét kapsel waar de komende tijd veel vraag naar zal zijn. Dat komt mede door de makkelijke manier van stylen. Echter is het knippen van een goede French Crop een hele kunst. Er zijn veel verschillende varianten, van kort naar lang en van stijl naar krullend. Hoe ga je hier het beste mee om? Wij leren het je door middel van een video presentatie en laten het je ‘live’ zien op een model. Na de compleet verzorgde lunch ga je zelf aan de slag op je eigen model. Wat ons betreft de beste manier om de zojuist aangeleerde technieken ‘eigen’ te maken.

 

Zondag 10:00 – 15:00 (o.v.v. min. aantal aanmeldingen)

Fade Look & Create

€ 135 (excl. 21% btw)

 

Een goede Fade is tijdloos. Het is een stukje precisie werk en naadloos te combineren met tal van kapsels. Het laat je al je skills ten volle benutten en dat is waar je als kapper naar op zoek bent. Maar hoe zet je nou een mooie Fade zonder zichtbare lijnen?  Wij leren het je door middel van een video presentatie en laten het je ‘live’ zien op een model. Na de compleet verzorgde lunch ga je zelf aan de slag op je eigen model. Wat ons betreft de beste manier om de zojuist aangeleerde technieken ‘eigen’ te maken.

 

Zondag 10:00 – 15:00 (o.v.v. min. aantal aanmeldingen)

Locatie

Musketiersveld 7

7327 GP Apeldoorn

055 200 20 45

Mannen met passie voor hun vak en de vakmanschap om dit op een speelse manier over te brengen op de cursist.
Ik heb er veel van geleerd en als er een nieuwe cursus komt ben er ik zeker weer bij!
Moniek Schreurs - Fade cursus - 5 februari 2018